Antisesonkina kruisailemassa

Fakta 1, lentomatkailu tuottaa töykeästi hiilidioksidipäästöjä. Fakta 2, autoilu bioetanolilla tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Perheen kanssa päädyimme siis ajelemaan etanolilla pitkin hurmaavia kesämaisemia lomakauden alkuvaiheessa, jota kutsutaan antisesongiksi. Siis kesäkuun ensimmäinen viikko.

Tiivistetään tapahtumat. Lappeenrannasta ei löytynyt riittävästi matkustajia lounasristelyä varten. Olisi tarvittu viisitoista ja oli viisi. Meinasi jäädä Saimaan kanava näkemättä, mutta onneksi ajoimme katsastamaan paikan todetaksemme, ettei yhtään kelluvaa liikennevälinettä ollut liikkeellä. Lappeenrannan arkinen maanantai vaikutti aivan suurhiljaisuudelta. Savonlinna oli kylmää ja sateista. Olavinlinnan opaskierros oli melkein yhtä hyvä leikkaus yhteiskuntaan kuin armeija. Parikkalassa on patsaita. Punkaharjulla b&b:ssä olimme ainoat asiakkaat. Pertunmaalla b&b:ssä ei ollut vielä kesäkausi ja tarjolla oli vain sänky.

Vielä joskus lomailen heinä- tai elokuussa.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *