Ranchfest -18, Throat

Kahdeksas kerta tosiaan. Illan isännät ovat todenneet, että näitä kemuja järkätään 10 kertaa ja sitten kaikelle tulee piste. Sääli, jos kehityskaari on tämä. Yhdestoista kerta saattaisi meinaan olla kohtuullisen orgastinen. Tänä kahdeksantena vuonna Ranchilla soittojärjestys oli tarkkaan mietitty järjestävältä osapuolelta. Jotenkin meno tiivistyi erittäin vahvasti loppua kohti. Tokana vetäissyt Throat kuului meikäläisen bändiluokittelussa niihin, joita en vielä livenä ollut nähnyt, odotukset olivat siis kohdallaan. Orkka lunasti nämä odotukset hienosti. Jenkkikiertueelle lähtevä bändi oli erittäin kovassa vedossa. Tän vuoden Ranchfestille oli myös ominaista jokaisen bändin kohdalla se, että vedot olivat aika pitkiä, näin ollen Throatin aikana alkoi ilta jo himmentymään Juhan jo aikaisemmin kehaiseman äänentoiston jauhaessa hyväksi havaitulla tavallaan. Kerrankin tekniikka pelas, keli oli kohdallaan ja virvoitusjuomat olivat herkullisia. Mitä sitä tällainen keski-ikäistyvä festivaaliyleisö voi muuta enää toivoa?


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *