Ranskassa rentoutumassa

Juha jätti tommosen täkyn tohon otsikointiin. Oli pakko tarttua. Toissaviikko möngittiin kahden perheen voimin tuolla Ranskan Rivieralla. Lämpöä riitti ja hauskaa oli. Välimerikin oli vielä kutsuvan lämmin. Vanhojen kaupunkien kapeat kujat olivat edelleenkin yhtä viehättäviä. Yhtenä aamuna isät ja pojista vanhimmat lähtivät aamupalaeväsretkelle Roquefortin linnan raunioille. Sielläkin kannatti käydä. Tuolla reissulla mulla alko kytemään mielessä ajatus siitä, josko joku vuosi pääsisi tuonne suunnalle vaeltamaan, joko fillarilla tai jalan, retkeilyreitistöä meinaan tuntuu löytyvän. Alla parit tunnelmakuvat.

Tämä postaus on viimeinen omalta osaltani, jonka kuvasisällön teen tuolla Canonilla. Kamera meinaan vaihtu, nykyään porskutellaan Sonylla. Peilittömyys on ihanaa!


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *