Ihan otsikon mukaiseen tilaan ei päästy viikon Pärnumatkalla, mutta koko viikon mulla soi kyllä taukoamatta päässä tuo Ultra Bran Pärnu, josta toi otsikon lausekin on siis lainattu. Omalla kohdalla kyseinen retki oli vahvasti työpainotteinen, koska olin tosiaan etätöissä viikon muun perheen lomaillessa. Mullekin tuo viikko oli kuitenkin ainakin puoliksi lomaa, koska joka päivä töiden jälkeen pääsi suoraan lomatunnelmaan hiekkarannalla, tai vaikka sillä että mentiin ulos syömään. Mennessä ja tullessa olimme Tallinnassa yhden yön ja takaisintullessa ehdin käymään Tallinnan upiuudessa Fotografiskassa, joka on pystytetty tuonne kovin hipster-ystävälliselle Telliskiven alueelle. Tallinnakin on siitä hauska, että sieltä paljastuu koko ajan uusia mestoja, eikä tarvi enää sahata niitä vanhan kaupungin kujia, jossa oli turistia kesäisenä lauantaina aivan hillitön määrä.

Written By

Perttu

“Of course it’s all luck.” – Henri Cartier-Bresson