Hittilaji

On nimeltänsä liukulumikenkäily ja koska korona ja koska lumitalvi, on noi karvapohjaiset, leveät sukset joka kaupasta ja tehtaasta loppu – slut. Onneks Nuuksiosta, Haltian luontokeskuksesta sai vuokrattua semmoset ja päästiin niillä tykittelemään tonne ihan uskomattoman siistiin talviseen metsään. Vaikka en todellakaan ole mikään hiihtoihminen niin tää oli kyllä kivaa. Tossa yhdisty lumikenkien ketteryys tuolla pusikoissa ja sitte suksien kantavuus pehmeellä hangella. Hankintalistalle noi nousi hetimiten. Nyt vaan ongelmana on tosiaan tuo saatavuus.

Tällä kertaa kannoin mukana digikameran, enkä filmisellaista, vaikka noi filmikamerat on olleet viimeaikoina rajummassa käytössä.


Posted

in

, , ,

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Hittilaji”

  1. […] metsäsukset karvapohjilla, jotka myös liukulumikenkinä tunnetaan. Jokunen viikko sitten testasin noita kapistuksia ensimmäistä kertaa ja ihastuin niihin saman tien. Kuitenkin omalle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *