Huuruinen Praha

Päivänä eräänä Kuvasarjatulen voimakaksikko havahtui tosiasiaan, että teiniaikojen suosikkibändi Rage Against The Machine oli saatu taas kasaan ja herrasmiehet olisivat lähdössä kiertueelle. Tällöin elettiin vuotta 2019. Tikettien tullessa myyntiin Euroopan keikkakohteista ehdottomaksi ykköseksi nousi Berliini ja siellä Lollapalooza-festivaali. No, sitten tuli korona ja kaikki peruttiin. 2022 orkesteri ilmoitti tekevänsä kiertueen uusiks. Taas oltiin oksa suorana ostamassa lippuja, tällä kertaa Prahan johonkin jäähalliin. Hommattiin lennot ja hotellit ja kaik. Sitten ikinuori Zach de la Rocha, RATM:n solisti, tipahti lavalta Chicagossa ja naps, jalka meni ihan paskaks. Muutaman keikan se heitti istualtaan, kunnes tohtori sanoi, että se on pojat siinä se rundi. Taas oltiin siis tilanteessa, jossa kaksi keski-ikäistä suomalaismiestä omisti lennot, hotellin ja keikkalipun, mutta esiintyjä puuttui. Aateltiin siinä sitten että fuck it. Mennään Prahaan vaikka juomaan kaljaa ja syömään hyvin. Ensimmäinen toteutui, mutta mikään kulinaristinen elämys toi kaupunki ei vieläkään ole. Lihamössöä ja sitä semmosta leivän tapasta saa kyllä edullisesti, mutta ei paljon muuta. Onneks bisse on ihan ok.

Mutta siis, reissusta tulikin sitten enempi valokuvauksellinen, kuin musiikillinen. Tehtiin myös päätös, että otetaan pelkästään mustavalkoa. Ja julkastaan kuvat käsittelemättöminä. Tässä siis Prahan antia viime syksyltä mustavalkoisena. Var så god.

Juhan paskat polaroidit

Nämä poijaat oli niin bulls on parade siellä Prahassa, että koin järkyttävää tarvetta kuvata ihmisiä salaa. Aina sitä tulee tosin kuvattua kaikkea hassua vaikka suunnittelinkin keskittyväni vain ihmisiin.

Pertun parhaat

Jos Juhalla oli tarve kuvata ihmisiä salaa, mulla oli tarve kuvata tyhjiä tuoleja. En myöskään löytänyt kamerastani asetusta, jolla ois saanut neliökuvia. Nämä siis kuvasuhteeltaan tällaisia perinteisempiä.


Posted

in

, , ,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *