Patarei – taidekeskus

Tallinnan Patarei lienee Kanariffan Playa del Whatsoeverin kanssa KST:n raportoiduin ulkomainen kuvauskohde. Eli sieltä on yksi postaus ja se onkin oleellinen postaus eli blogimme avaus. Tiivistettynä: tästä asiassa on kyse. Siis entinen linnoitus, sitten siitä tuli vankila, sitten ihan mitä lienee ja nyt kokonaisuudessaan melkoisen karmaiseva museo. Ei varmasti tule hyvä mieli paitsi ehkä nyt.

Patareissa on hienoja, oivaltavia ja puhuttelevia taidepläjäyksiä. Osa selleistä ja tiloista on taiteilijoiden projekteissa muokattu edustamaan monia asioita ja tunteita. Tässä minun visiittini fiiliksiä ja näkemyksiä ilman suurempaa kauhuilua paikan ankeudesta.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *