Ranchfest -17

Tämä privaattifestari kuvattiin tänä vuonna yhden miehen voimin. Bändejäkään ei tosin ollut kuin yhdelle miehelle kuvattavaksi eli kaksi kappaletta. Ne olivat sitäkin mainiompia. Ensimmäisenä soitti mahtava Chestburster, jonka meno oli taattu ja vauhdikas. En ollut ennen tätä orkkaa livenä nähnyt, oli kova.

Toisena tykitti melkeinpä vakiovieraaksi näillä kekkereillä vakiintunut Fleshpress. Ei missään nimessä huono keikka sekään, ehkä vaan hieman lyhyehkö. Loppuilta menikin sitten kaljaa juodessa ja jamitellessa, mutta mikäs siinä. Mukavaa oli, taas kerran.

En tiedä mikä aikuisuuspuuska mut yllätti, mutta kömmin jo klo 24 maissa nukkumaan. Onneksi älysin ripustaa riippumattoni tarpeeksi syvälle metsään, niin kukaan ei tullut häiritsemään, eikä aamuviiteen soinut musiikkikaan isommin häirinnyt. Aamuyöllä tonteille saapunut rankkasadekin pysyi majoitteeni ulkopuolella, sateen ropinassa oli leppoisaa nukkua.


Posted

in

, ,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *