Haapsalu georetkenä

Auto lauttaan ja kohti Haapsalua perhelomailemaan. Haapsalun voisin kuvailla seuraavalla tavalla: kesäidylliä, puutaloidylliä, vähän neukkumeininkiä ja ränsistymistä. Unohduksen tunnelma oli vahvasti läsnä koko paikassa.

Minä en tämän unohduksen keskellä kuitenkaan unohtanut geokätköilyn voimaa miljööseen tutustumisessa. Välillä tepastelin yksin kaupungilla ja välillä perheen kanssa. Vahva suositus aiheelle, koska geokätköjä on usein kylvetty täysin ympäri kaupunkia. Nyt päädyin ravintolan terassin alle konttaamaan, hautausmaalle, museon aitatolppaa tonkimaan ja jonkun perheen piha-aidalle puoliltaöin keekoilemaan. Kuvat on otettu näiden paikkojen välittömästä läheisyydestä kätköpaikkaa paljastamatta tai paikkojen inspiroimana.

KST-Crew:n biorytmit käy pelottavan tasaisesti maiden ja harrastusten osalta. Perttu hengasi Pärnussa ja Tallinnassa sekä aiemmin fillaroi pitkin Viron metsiä. Minun Haapsalun retkellä kävi orastava harrastusten biorytmien lisäsamaistuminen. Vetäisin ensimmäistä kertaa lukkopolkimet jalkaan ja tämän testin lopputuloksena talouteeni muuttaa yksi cyclocrossari lähiaikoina. Kohta me ollaan Pertun kanssa idettisissä tuulipuvuissa.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *