#Vintage5 – Plus 1

Miten vitosesta saadaan kutonen? No, lisäämällä siihen yksi. Omalta osaltani vintage5 muuttui vintage6:ksi, kuten tossa viimeisimmässä #v5-artikkelissanikin uhkasin. Eli kun jääkaapissa lojui se yksi ylimääräinen filmi, pitihän se kuvata. Sitten keksin sille teemankin näiden parin Norjan reissun aikana, joita tässä kesällä tuli tehtyä. Kuvissa keskitytään kyllä kovasti tuohon maisemaan, joka on kauttaaltaan aika maistuva tuollapäin maailmaa.

Kamerana tässä artikkelissa toimi appiukon perintö-Cosina. Filminä oli joku Ilford, en muista mikä. Mustavalkoinen kumminkin 🙂 Tätä en tosiaan kehittänyt itse, koska kehityspöntöt, litkut ja skanneri jäivät Helsinkiin. Palataan siihen puuhasteluun taas sitten ensi vuonna. Ehkä.

Juha kutsui mua suurlähettilääks, en myönnä mitään täällä lähettelöiväni, mutta kuvia on toki otettu. Se kiva tässä vintagehommassa on, että filmillisestä selviää aina n. 36:lla napinpainalluksella. Että sinänsä tää on mun mielestä iisimpää ku digikuvaus: Hommassa on aina joku takalaita.


by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *